Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΣΗΣ ΤΖΕΝΑΝΙΔΟΥ -ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ: 20.00

 ΒΑΦΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

 "ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"
ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 
ΤΑΡΣΗΣ ΤΖΕΝΑΝΙΔΟΥ
ΕΓΚΑΝΙΑ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΡΑ: 20.00
24/03-04/042014

 

ΤΑΡΣΗ ΤΖΕΝΑΝΙΔΟΥ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1953. Αποφοίτησε από το εξατάξιο «Γυμνάσιο Βαλαγιάννη» και στη συνέχεια τελείωσε το Τμήμα Σχεδιαστών της Σχολής «Ευκλείδης» στη Θεσσαλονίκη. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Σχολή Καλών Τεχνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και από το 1992 έως το 1996 δίδαξε τον σχεδιασμό και την βαφή των υφαντών στο Δήμο Αρναίας Χαλκιδικής, στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Leader. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των ερασιτεχνικών θεατρικών ομάδων και την παραγωγή παραστάσεων με φιλανθρωπικό σκοπό. Έχει υλοποιήσει με επιτυχία 22 ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές στην Ελλάδα καθώς και σε άλλες χώρες. Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος από το 1998. Ζει στη Θεσσαλονίκη και από το 1992 διατηρεί Εργαστήρι Εικαστικών Τεχνών.

 Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος. Το 1988, μετά από παρουσίαση ζωγραφικών της έργων, έγινε μέλος του I.N.S.E.A. Ελαβε τιμητική διάκριση στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο I.N.S.E.A. το 1992.
Είναι πρόεδρος της Διεθνούς Εταιρίας λόγου και Τέχνης. Μέλος του Σ.Κ.Ε.Τ.Β.Ε. Εκπρόσωπος στη Συνομοσπονδία Βορειοελλαδικών Επαγγελματικών Σωματείων, της Διαβαλκανικής Συνεργασίας Γυναικών και της Ένωσης καθηγητών Καλλιτεχνικών μαθημάτων.
ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
14 εκθέσεις (Μόναχο, Λεμεσό, Σόφια και Θεσσαλονίκη).
ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ
58 εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου